THE MANOR

The Manor ontwerpt voor particuliere woningen stijlvolle interieurs, hierbij vormen kleuradviezen en lichtplannen een essentieel onderdeel van het interieurontwerp. Daarnaast onderscheidt The Manor zich van anderen door onze uitgebreide ervaring met projectinrichting binnen uitlopende branches als horeca en diverse overheids- en culturele instellingen.

Naast het ontwerpen en stylen van tijdloze industriële interieurs, vind je in onze shop vele blikvangers zoals Jieldé lampen, het Nederlandse FUNCTIONALS en het Franse schoolmeubilair van Les Gambettes uit de jaren ’50 (gemaakt van formica) die elk interieur recht doen.

Geregeld wordt er in onze winkel fotoshoots gehouden door tijdschriften als VT Wonen en Libelle. Benieuwd hoe dat er uit ziet? Neem hier een kijkje!
Bekend van o.a.: VT Wonen en Home and Garden.

INDUSTRIËLE JIELDÉ LAMPEN

Jieldé heeft een grote collectie industriële lampen, alle lijnen zijn bij The Manor verkrijgbaar in 22 verschillende RAL-kleuren, Chroom en geborsteld staal. Alle lampen worden met de hand gemaakt en zijn genummerd. In onze winkel in Voorschoten vind je alle modellen Jieldé lampen. Dit maakt het kiezen van het juiste model wel zo makkelijk.

PROJECTINRICHTING

The Manor kan je helpen bij het inrichten van je horeca- of bedrijfsproject. Wij beschikken over een ruime keuze Frans meubilair zoals dat van Les Gambettes, maar ook industriële verlichting van het Frans merk Solère en uiteraard het merk Jieldé lampen, eveneens Frans. Vraag gerust vrijblijvend naar een offerte. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je een offerte ontvangen of heb je andere vragen?
Stuur een e-mail of bel 06-1527 7212

GA NAAR DE WEBSITE

Hieronder alvast een voorproefje van de website…

De prachtige materialen van dit Nederlands merk zijn ecologisch en worden in Europa geproduceerd. Met By Mölle kies je niet alleen voor kwaliteit en een betere wereld, maar ook voor prachtige items voor je interieur. Ga naar naar de By Mölle collectie.