EXTRA VERT
TUINWINKEL IN TIJDLOOS DESIGN

Tuinwinkel in tijdloos design

Tijdloos en modern vormgegeven tuinen met weelderige beplanting. Kleurrijk en mooi in balans met de seizoenen. Van advies en ontwerp tot aanleg en inrichting: tuinontwerper Machiel Vlieland bespreekt graag met u de mogeijkheden.

Fermob en Tolix, industrieel en authentiek, tijdloos en modern. Voor liefhebbers van industriële meubels en fans van authentieke Franse klassiekers. Maar ook voor wie op zoek is naar inspiratie en een ontwerp voor een nieuwe, moderne tuin. Extra Vert is een tuinwinkel in tijdloos design. Maar eigenlijk is Extra Vert meer. We zijn niet ‘zomaar’ een winkel waar we (tuin)meubels verkopen, we zijn echt een groen bedrijf.

Onze winkel is in bijna twintig jaar uitgegroeid tot de grootste collectie Franse tuinmeubels, samengebracht in een monumentale bollenschuur in Voorschoten. U vindt bij ons de ‘Luxembourg’ en ‘Bistro’ van Fermob, de stoelen en krukken van Tolix en de klassieker van Chaise Nicolle. Maar ook de Butterfly Chair, industriële lampen, stalen meubels en stoere manden uit Scandinavië hebben een plekje in en om onze bollenschuur gevonden.

Op zoek naar inspiratie?

Laat u inspireren en kom dwalen door de winkel, wandel door de tuin of bestel een heerlijke Franse lunch in bistro ‘de Bollenschuur”, gerund door restaurant de Knip uit Voorschoten. Op de tweede verdieping is kookatelier Greendelicious gevestigd.

U bent van harte welkom!

GA NAAR DE WEBSITE