Nieuw In Bistro de Bollenschuur! Diner op vrijdagavond.

Iedere vrijdag in mei serveren wij het 3 – gangen menu voor 25.-
Dit 3 -gangen menu serveren wij iedere vrijdagavond met elke maand een ander thema.
Het thema is seizoensgebonden, en uiteraard kunnen we rekening houden met uw wensen.

Voor deze avonden kunt u uitsluitend vooraf reserveren, wacht niet te lang om teleurstellingen te voorkomen. Heeft u vragen of wensen, aarzel dan niet om ons te bellen of mailen via;
06 – 31959472, of info@bistrodebollenschuur.nl

Klik hier voor het maandmenu.

steak frites maand oktober

BISTRO DE BOLLENSCHUUR

Combineer een typische Hollandse bollenschuur met Franse cuisine en je krijgt Bistro de Bollenschuur. Bistro de Bollenschuur staat voor een laagdrempelige eetgelegenheid met Frans georiënteerde gerechten en Hollandse twist, zoals: salade Niçoise, Quiche Lorraine, Croque Monsieur, en meer van deze lekkere Franse klassiekers.

In Bistro de Bollenschuur kunt u ’s ochtends al terecht voor heerlijke verse koffie, uiteraard serveren wij daar iets zoets bij, zoals peren karameltaart, triple chocolademuffin en nog veel meer. U kunt ook terecht voor een heerlijke lunch, of wat dacht u van een borrel met bijvoorbeeld charcuterie. U kunt de Bistro ook exclusief boeken voor uw privé-gezelschap zoals uw verjaardag, trouwdag of gewoon als u daar zin in heeft.

Mail of bel ons gerust en vraag naar de mogelijkheden via info@bistrodebollenschuur.nl of bel 06-31959472.

Bij mooi weer kunt u genieten van al onze lekkere dranken en happen in de fraai aangelegde tuin. Deze tuin is aangelegd door Machiel Vlieland van het bedrijf Extra Vert, eveneens gesitueerd in dit fraaie pand. De terras meubelen die u hier aantreft, zijn ook verzorgd door Extra Vert het paradepaardje van hun collectie.

Openingstijden Bistro de Bollenschuur:

Heeft u een vraag of wenst u een reservering te maken mail dan via info@bistrodebollenschuur.nl.

dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur

Buiten deze openingstijden kunnen wij exclusief open gaan voor uw gezelschap! Bijvoorbeeld uw verjaardag of jubileum, vraag naar de mogelijkheden!

Bon appétit!

Bistro de Bollenschuur
Veurseweg 265
2251 AC Voorschoten
06-31959472
info@bistrodebollenschuur.nl

Reserveringsaanvraag

Naam:
E-mail:
Aantal personen:
Telefoon:
Speciale dieetwensen:
Datum: